Prima paginăPolitica

Vlad Ciurea, schimbat din funcția de subprefect

Vlad Ciurea, schimbat din funcția de subprefect

Dimensiune text

 

vlad-ciurea-subprefectGuvernul tehnocrat l-a numit pe romașcanul Vlad Ciurea în funcția de subprefect și același Guvern l-a și dat jos, la mai puțin de două luni de la numire și tocmai când Prefectura organizează totul pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, în şedinţa de miercuri, 26 octombrie, a Executivului, s-a decis eliberarea din funcţie a subprefectului de Neamț Vlad Ciurea. În loc acestuia a fost numit, tot cu caracter temporar, Iulian Jugan. Acesta fusese creditat în ultima perioadă cu funcția de director al Agenției pentru Protecția Mediului, ocupând în trecut la ministerul de resort funcția de secretar de stat, iar anterior – purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Vlad Ciurea a fost numit subprefect pe 5 septembrie, după ce funcția fusese vacantată de câteva luni, după ce Guvernul Cioloș îl destituise pe fostul subprefect Gheorghe Neculae.

iulian-jugan

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • an inteles ca jucreaza la protectia consumatorului neat probabil functia de prefect ii permite sa faca abuzuri dupa ce a facut un prces verbal care sa contestat a trimis si la bucuresi aceasi petie este normal / deasemenea scrisl din proces verbal mu este lizibil a vrut sa demonstreze ca reprezinta legea dar dunt judecatori care respecta cetateanul si legea