HomeNeamt

Vizită protocolară la Prefectură

Prefectul județului Neamț, George Lazăr, a primit, miercuri, vizita protocolară a ambasadorului Republicii Macedonia în România, Excelența Sa Pandele Lazarevski.

 

 

Foto: Prefectul George Lazăr și Excelența Sa Pandele Lazarevski, ambasadorul Macedoniei

 

 

În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre stabilirea unor legături între instituții, autorități publice și agenți economici din județul Neamț și Republica Macedonia și despre identificarea unor domenii investiționale de interes comun, în vederea dezvoltării cooperării bilaterale. Prefectul a făcut o scurtă prezentare a elementelor de atracție pe care județul Neamț le are: mănăstiri, vestigii istorice și Parcul Național Ceahlău, lansând o invitație pentru ambasadorul Macedoniei în vederea promovării potențialului turistic și economic. Ambasadorul a fost impresionat de primire și a asigurat autoritățile din Neamț de toată disponibilitatea în vederea realizării unor legături cât mai puternice între județul Neamț și Macedonia.

La întâlnire au mai participat Aurelia Simionică, viceprimarul municipiului Piatra Neamț, Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț, și Andrei Ignat, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]
[sam_ad id=”130″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0