Prima paginăPolitica

Viorel Stan, candidatul Alianței pentru Roman 2020 la funcția de primar al municipiului Roman

Viorel Stan, candidatul Alianței pentru Roman 2020 la funcția de primar al municipiului Roman

Dimensiune text

 

Marți, 18 august, Alianța pentru Roman 2020 a depus, la Biroul Electoral de Circumscripție, listele cu numele candidaților pentru funcția de primar al municipiului Roman și funcțiile de ales local în Consiliul Local Roman. Așa cum se știe, Alianța pentru Roman 2020 a depus și anterior o listă de candidați, aceasta fiind respinsă prin votul membrilor partidelor politice din cadrul Biroului Electoral de Circumscripție, iar ulterior de către instanța de judecată, ca parte din procesul de decizie alăturându-se și PNL Neamț.

În aceste condiții, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Roman a fost desemnat profesorul Viorel Stan, el urmând, așa cum este și firesc, să fie și cel care deschide lista pentru Consiliul Local Roman. Alături de Viorel Stan la momentul depunerii candidaturilor s-au aflat membrii echipei de consilieri, susținători, precum și președintele Consiliului Județean – Ionel Arsene și primarul ales – Lucian Micu, cel a cărui candidatură a fost respinsă, dar care a decis să rămână alături de Alianța pentru Roman 2020, fiind cel mai în măsură să continue proiectele începute în mandatul său.

Viorel Stan, actualmente deputat, profesor și fost director al Colegiului Național „Roman-Vodă”, precum și inspector general în cadrul ISJ Neamț pentru o bună perioadă, s-a declarat onorat să-și asume candidatura, recunoscând că experiența profesională și cea administrativă ce aparține echipei pe care o are alături pot fi răspunsul la cerințele romașcanilor: „Numele Colegiului Național «Roman-Vodă» am reușit să-l aduc eu la Roman, în 2001. Sunt sigur că putem face Romanul și mai frumos și mai atractiv pentru cei care doresc să se întoarcă acasă. Vom continua proiectele începute și vom veni și cu altele noi. De acum, este timpul să decidă romașcanii cine este cel mai potrivit să conducă Romanul”.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean, la rândul său candidat la un nou mandat la conducerea județului, le-a vorbit celor prezenți despre Viorel Stan, un romașcan cu o notorietate și experiență profesională de necontestat. „Domnul profesor Viorel Stan este un dascăl dedicat, pe mâna căruia au trecut zeci de generații și care, la nivel personal și profesional, transmite respect către fiecare cetățean. Alături de primarul Lucian Micu, sunt sigur că proiectele Romanului și ale administrației vor fi duse la bun final. Personal, din calitatea de președinte al Consiliului Județean, ofer garanția că voi lega cu această echipă – care combină experiența profesorului Viorel Stan cu tinerețea și profesionalismul din administrație a lui Lucian Micu – un parteneriat trainic”, a declarat președintele Ionel Arsene, care a profitat de ocazie pentru a-l critica pe deputatul Laurențiu Leoreanu că și-a trecut numele pe lista de consilieri locali, deși, în opinia sa, nu este interesat cu adevărat de funcție.

Astfel, din partea Alianței pentru Roman 2020 pentru funcția de primar în mandatul 2020-2024 candidează Viorel Stan. Lista de consilieri a Alianței este deschisă de Viorel Stan, urmat de: Ionuț Liviu Ciocoiu (profesor), Iulia Havrici Tomșa (economist), Radu Cătălin Curpăn (profesor), Dragoș Viorel Moroșanu (inginer), George Alexandru Bălan (inginer), Alexandra Andreea Broască (fizioterapeut), Eugen Pătrașcu (maistru mecanic), Vlad Octavian Rădăuceanu (economist), Ilie Boloca (profesor), Daniel Laurențiu Vasiliu (arhitect), Elena Tabacariu (jurist), Aurel Constantin (tehnician auto), Nicușor Bohîncanu (fochist), Mariana Dabija (administrator), Costache Calancia (maistru), Sorin Zaharia (ofițer în rezervă), Dorel Anton (maistru laminator), Sava Ifrim (contabil), Vasile Brătescu (mecanic), Gheorghe Ghimici (maistru), Gheorghe Vrânceanu (subofițer în rezervă), Cezar Casian (maistru), Magdalena Gheorghiță (inginer), Vasile Pădurariu (tehnolog), Corneliu Urucu (frezor), Valeria Rusu (laborant chimist).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0