Violator minor de copii

Dimensiune text

Un băiat din Săbăoani, care nu a împlinit 18 ani, are pe conştiinţă violarea a doi copii – unul de zece şi unul de opt ani.

 

Un tînăr care va împlini peste cîteva zile 18 ani își va sărbători majoratul în arestul poliției. Ionuț P., din comuna Săbăoani, a fost reținut de polițiști după ce, la sfîrșitul săptămînii trecute, acesta a agresat sexual băiatul unor vecini, care are numai zece ani. Agresorul și victima se cunoșteau, iar sîmbătă Ionuț i-a spus copilului că îi dă cinci lei dacă merge cu el. Băiatul de zece ani a acceptat oferta tînărului. Agresorul l-a dus pe copil într-o casă în construcție, aproape de locuința victimei, unde a profitat de micuț.

După comiterea abominabilei fapte, copilul le-a povestit părinților ceea ce i s-a întîmplat, iar oamenii au mers direct la Poliție. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamț. Aceștia au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă a inculpatului, sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de viol, iar Ionuț P. a fost arestat preventiv pentru doar 19 zile, întrucît este minor.

Mai grav este faptul că Ionuț P. nu se află la prima faptă de acest fel. În luna octombrie a anului trecut, acesta a mai violat un copil de opt ani, din aceeași localitate. Dosarul din octombrie se afla încă în lucru, iar Ionuț P. era cercetat în stare de libertate. O libertate pentru care plătește acum foarte scump băiatul vecinilor agresorului.COMENTARII

WORDPRESS: 0