Vineri, 25 ianuarie, zi liberă pentru elevi

HomeSocial

Vineri, 25 ianuarie, zi liberă pentru elevi

 

Ministerul Educației Naționale a anunțat miercuri seară că vineri, 25 ianuarie, elevii și preșcolarii din toate unitățile de învățământ preuniversitar din țară vor fi liberi. Măsura vine în urma a unui ordin emis de Ministerul Educației Naționale, ca urmare a recomandărilor Ministerului Sănătății.

„Astfel, conform datelor raportate de Institutul Național de Sănătate Publică, în săptămâna precedentă a fost înregistrată a doua săptămână epidemică din acest sezon gripal, cu o activitate gripală cu un trend crescător. Decizia de ultimă oră a MEN a fost luată ca o măsură care poate determina limitarea extinderii circulației virusului gripal în rândul preșcolarilor și elevilor. Având în vedere că data de 24 Ianuarie este declarată oficial zi liberă, copiii vor fi mai puțin expuși, timp de patru zile, riscului crescut de îmbolnăvire din cadrul colectivităților”, precizează un comunicat al Ministerului Educației Naționale.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
 • Ulise 5 ani ago

  Unirea mica, unirea mare , unirea mijlocie …. de fapt suntem mai dezradacinati si mai neuniti ca niciodata. Pana si Uniunea Europeana a devenit una a neunitilor.
  Abia au avut copiii vacanta ! Acum iar stau acasa. Stau ! Stau ! Cu cine stau ? Dar intereseaza pe cineva ? Urmeaza iar o saptamana de scoala apoi iar Stau…Stau….Nu mai punem la socoteala ca atunci cand merg la scoala invata MULTE INUTILITATI !
  Acum stau acasa pentru ca e gripa? Pai s-au marit salariile in sanatate !
  In tara mea cand ninge putin inchidem drumurile. Cand 30 de oameni mor de gripa inchidem scolile. Cand 1000 de porci se imbolnavesc omoram toti porcii ! Cand 100 de oameni au fost judecati stramb eliberam 14000.
  Aceasta politica de stat arata clar ca Romania sta ! Noi nu mergem inainte. Noi stam ! Daca stau bine sa ma gandesc in 1989 nu a fost revolutie ! Pana la urma s-a dovedit a fi o involutie din multe puncte de vedere.
  Cel mai relevant adevar ramane unul axiomatic: privatii nu pot sta ! Pentru ca in caz de ar sta si ei, voi , voi haimanale bugetare , asistati sociali si politicieni ati muri de foame cu milioanele in buzunar.
  Nu mai e departe pana cand ajungem milionari dar rupti de foame si de frig. O sa vedeti atunci de ce sustin ca dupa 1989 am involuat pe multe planuri !