Vine circul în bazar

HomeTimp liber

Vine circul în bazar

 

Circul Las Vegas vine la Roman. Organizatorii anunță două ore de spectacol în care pot fi văzute animale exotice și sălbatice, numere de acrobație și, bineînțeles, momente cu clovni.

Circul va aduce la Roman în jur de 30 de animale, precum cămile, dromaderi lame, zebre, lei sau tigri, iar cei prezenți la spectacole, care se vor desfășura între 15 și 18 iunie,  vor putea vedea mai multe numere de dresură. Dacă, în anii anteriori, circurile erau organizate în zona Favorit, lângă Ștrand sau pe Stadionul Moldova, administrația locală a propus ca astfel de evenimente să fie organizate în incinta bazarului, de pe strada Renașterii. „Ne-am gândit că ar fi oportun să răspundem favorabil solicitării unui circ. Anul acesta am mutat locația în bazar, pentru a nu mai deranja și activitatea în Ștrand. În trecut, pe stadion sau în zona Ștrandului îl organizam, acum am preferat desfășurarea activității în bazar”, a declarat primarul Lucian Micu.

Zona bazarului a fost preferată de autorități, deoarece aici există și toate utilitățile și toalete, spațiul fiind asigurat cu toate cele necesare, pentru că aici se desfășoară și bâlciul anual.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0