Prima paginăActualitate

[VIDEO] Un jandarm romașcan, promovat într-un film al Jandarmeriei Române

[VIDEO] Un jandarm romașcan, promovat într-un film al Jandarmeriei Române

Dimensiune text

 

Jandarmeria Română a publicat pe pagina de socializare un film care îl are ca principal protagonist pe Costin Constantin Stroia, un romașcan de 22 de ani, al cărui vis a fost acela de a ajunge jandarm. Și visul i-a fost împlinit, pe 4 iulie acesta depunând jurământul de credință pentru România și speră să obțină un post la Jandarmeria Neamț.

Filmul care-l prezintă în prim plan pe Costin a fost extrem de apreciat de internauți, numărând până la această oră peste 29.000 de vizualizări. În clipul de prezentare a zilei jurământului apar și părinții romașcanului și fratele mai mic.

„Constantin este un tânăr 22 de ani. Astăzi a fost o zi importantă pentru el, o zi de care-și va aminti toată viața, ziua în care a devenit ofițer. Nu a fost singur, alături de el au fost mama, tata și Mihnea, fratele său. A fost emoționat. Astăzi, Constantin a depus jurământul de credință pentru țara lui, România. Există o vorbă la români… meserie din tată-n fiu, iar astăzi, tatăl, polițist de profesie, și-a îmbrățișat fiul și i-a transmis cele mai importante sfaturi. Felicitări sublocotenent Stroia Costin-Constantin, felicitări celor 35 de absolvenți ai Academiei de Poliție «Alexandru Ioan Cuza» – Facultatea Jandarmi şi celor 246 de absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi care astăzi au depus Jurământul de credință”, este mesajul Jandarmeriei Române postat vineri, după depunerea jurământului.

În luna februarie a acestui an, Costin Stroia și un alt student la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea Jandarmi, Andrei Ignat, au fost repartizaţi la Jandarmeria din Roman pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice, Costin fiind repartizat la practică în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale. Costin a absolvit Liceul cu Program Sportiv Roman.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0