[VIDEO] Primele eliminări la Vocea României. Cristian Prăjescu merge mai departe, dar în echipa lui Tudor Chirilă

HomeSocial

[VIDEO] Primele eliminări la Vocea României. Cristian Prăjescu merge mai departe, dar în echipa lui Tudor Chirilă

 

Romașcanul Cristian Prăjescu a mai trecut de un hop în show-ul concurs Vocea României, de la ProTV, numărându-se printre primii șapte concurenți care merg în etapa următoare. Emoțiile nu au lipsit deoarece, la duel, Cristian nu a fost preferat de Smiley în fața altui concurent – Amir, însă romașcanul a fost salvat de Tudor Chirilă.

Vineri seară a fost prima etapă în care antrenorii au fost puşi în faţa unor decizii greu de luat. „A fost un spectacol extraordinar, iar românii au avut parte de şapte duete formidabile şi de momente pline de energie şi forţa. Patru concurenţi au fost salvaţi aseară, iar doi dintre ei au fost înlocuiţi de către Smiley şi Despot. Echipa Smiley a început în forţă etapa Confruntărilor, cu două cupluri care au adus pe scenă momente cu emoţie şi putere. Anne-Marie Ionescu şi Paul Batinas au cântat aseară piesa Mercy, iar Amir Arafat şi Cristian Prăjescu au interpretat melodia Breakeven. Ambele reprezentaţii l-au făcut mândru pe antrenor de evoluţia vocală a concurenţilor, dar şi de atitudinea pe care au avut-o, fiind extrem de implicaţi în momentele pe care le-au prezentat, demonstrând că sunt hotărâţi să învingă. În cele din urmă, Smiley a luat decizia de a continua competiţia cu Paul şi Amir”, scriu organizatorii competiției pe site-ul oficial.

Antrenorii au salvat patru concurenţi, iar pe doi dintre ei i-au înlocuit ulterior. Cei care rămân pe scaunele din steal room până data viitoare sunt: Răzvan Marcuci, salvat de Smiley; Cristian Prăjescu, salvat de Tudor; Doina Spătaru, salvată de Lori, şi Raluca Ursu, salvată de Despot.

Vinerea viitoare, pe 28 octombrie, urmează cea de-a doua ediţie a Confruntărilor de la Vocea României, când alte cupluri vor urca pe scenă pentru a-și cuceri antrenorii cu calităţile lor vocale, iar emoţiile vor fi mari și pentru concurenţii din steal room, deoarece locul lor în competiţie nu este încă sigur.

„Vă mulțumesc din inimă tuturor pentru mesajele de susținere! Sunteți minunați! Aici e momentul duelului de la VOCEA ROMÂNIEI și sper din tot sufletul să vă placă! Îl felicit pe Amir și sper să facă o figură frumoasă în continuare în #echipaSmiley!  Eu de acum sunt în #echipaTudor!”, a scris Cristian pe pagina sa de socializare, acolo unde a postat și momentul video al duelului.

 

Vocea Romaniei – sezonul 7: Cristian Prajescu vs. Amir Arafat pe vocearomaniei.protv.ro

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0