[VIDEO] Peste 20 de pompieri, din trei localități, cu șapte autospeciale, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Săvinești

HomeActualitate

[VIDEO] Peste 20 de pompieri, din trei localități, cu șapte autospeciale, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Săvinești

 

 

Miercuri, 17 ianuarie, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, în jurul orelor 12, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Săvinești.

La locul evenimentului s-au deplasat patru autospeciale de stingere, o autospecială complexă de intervenție, o ambulanță SMURD și o autospecială de intervenție și comandă, încadrate cu patru ofițeri și 15 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Roznov, cu o autospecială de stingere a incendiilor, precum și voluntari de la SVSU Săvinești. De asemenea, la intervenție au participat și trei pompieri din Săvinești, aflați în timpul liber.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. În urma incendiului nu au existat victime, însă pagubele materiale au fost însemnate. Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost un coș de fum neprotejat termic corespunzător față de materiale combustibile.

 

 

 

 

 

 

Foto, Video: ISU Neamț

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0