[VIDEO] Ioana Mîrți a pus Pildeștiul pe harta României și merge mai departe în Galele live de la X Factor

HomeSocial

[VIDEO] Ioana Mîrți a pus Pildeștiul pe harta României și merge mai departe în Galele live de la X Factor

 

Ioana Mîrți, tânăra talentată de doar 15 ani, din Pildești, ajunge în Galele live de la X Factor, după ce vineri, 24 noiembrie, a primit aplauzele și aprecierea juriului și a publicului.

Producătorii show-ului de televiziune i-au făcut și o surpriză, aducându-i în platoul X Factor un mesaj din partea primarului comunei Cordun, Adrian Ciobanu, și a familiei sale, care a emoționat-o pe tânără. Dani Oțil a și comentat că, dacă va câștiga, Ioana Mîrți va rămâne în istoria localității ca fiind cea care „a pus Pildeștiul pe hartă”.

„La doar 15 ani, Ioana Mîrți a reușit să îi impresioneze pe Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams cu maturitatea reprezentației sale. Fiica unui dascăl dintr-un sătuc din Neamț, a cântat fără cusur pentru cei patru de DA”, au scris organizatorii show-ului pe pagina dedicată fanilor X Factor.

Ioana face parte dintre „îngerii” Deliei, alături de Francesca Nicolescu, Teodora Sava (din Piatra Neamț) și Alina Mocanu. La finele showului de vineri, Delia a decis ca, în următoarea etapă, Ioana să se dueleze cu Francesca, iar Teodora se va duela cu Alina.

Posesoarea unei voci de invidiat, Ioana Mîrți are o bogată experiență la festivaluri din țară și străinătate. La X Factor a fost singurul concurent, din cele șapte sezoane ale emisiunii, care a fost invitată să treacă la etapa următoare fără să mai cânte. Fostă elevă a Şcolii Gimnaziale din Pildeşti, acum a Liceului de Artă „George Apostu” din Bacău, Ioana a fost prezentă, în 2013 şi 2015, la emisiunea TV „Next Star”, difuzată de Antena 1. După ce i-a fost urmărită evoluția de la Next Star, a fost invitată să cânte în Canada, alături de Lawrence Smith şi de alte vedete ale lumii, la concertul „One Rock” de la Calgary.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0