HomeRoman

[VIDEO] [GALERIE FOTO] Show incendiar la Roman, la „Mix Music Evo”

Keo, Skizzo Skillz, Rucsy de la Blaxy Girls și Dj Jungle au ținut publicul în priză preț de cîteva ore, la Roman. Cătălin Măruță a împărțit premii romașcanilor talentați și deosebiți. „Cel mai greu” romașcan prezent pe scena „Mix Music Evo” a fost premiat de LIDL pentru greutatea sa – 147,2 kilograme. Luni, Keo și Skizzo Skillz lansează un nou single: „Miliardar de vise”. Duminică, la „Mix Music Evo”, petrecerea continuă cu Alexandra Ungureanu, Andreea Balan, Connect-R și Proconsul.

 

Sîmbătă seară, în centrul orașului, a avut loc prima seară de petrecere din cadrul evenimentului „Mix Music Evo 2012”, organizat de LIDL. Fanii s-au putut întîlni cu artiștii preferați pentru sesiuni de autografe și fotografii, intrarea la concert fiind condiționată de plata unui bilet de un leu, sumele încasate în acest  mod fiind direcționate unei campanii de reîmpădurire a parcurilor.

La primul spectacol din cadrul „Mix Music Evo”, Keo, Skizzo Skillz, Rucsy de la Blaxy Girls și Dj Jungle au pus la cale un show incendiar, răsplătit cu aplauze de cei veniți la distracție. Cătălin Măruță (foto dreapta) a împărțit premii din partea supermarketului LIDL romașcanilor pricepuți la sport și muzică, dar și celor mai „grei” din public – premiul fiind adjudecat de un romașcan a cărui greutate, confirmată de cîntarul electronic, a fost de 147,2 kilograme.

 

Pe scenă, între prieteni

 

Keo (foto stînga) nu a mai susținut un concert la Roman de aproape doi ani, însă nu a uitat că romașcanii și, în general, moldovenii, sînt printre cei mai primitori dintre români. Îndrăgitul artist pop a apreciat, de asemenea, frumusețea tinerelor romașcane. „Nu am mai fost de doi ani la Roman, dar îmi face mare plăcere să mă întorc aici, unde întîlnesc oameni deosebit de primitori și de simpatici. Am întotdeauna amintiri plăcute și frumoase de aici. Fiecare oraș are particularitățile sale, dar peste tot am fost primiți foarte bine de public. Îmi place, însă, foarte mult în Moldova, e un public deosebit. Deși sînt născut în București, iar mama este ardeleancă, după atîtea concerte în zona aceasta, pot spune că am și sînge de moldovean. Am remarcat, de asemenea, și că romașcanele sînt foarte frumoase… Am venit la concert, de această dată, alături de Skizzo Skillz și de Rucsy de la Blaxy Girls. Cîntăm ca între prieteni. De altfel, ne stimăm unii pe ceilalți, ne apreciem și ne jucăm împreună pe scenă astfel încît totul să iasă cît mai frumos. Ne leagă o prietenie de doi ani. Chiar dacă afară este foarte cald, ne propunem să încălzim și mai tare atmosfera, împreună„, a spus, pentru „Ziarul de Roman”, Keo.

Luni, Skizzo Skillz și Keo vor lansa, împreună, un nou single: „Miliardar de vise”. „Fiecare piesă a mea este altceva. De altfel, asta și înseamnă «Skizzo Skillz»: calități schizofrenice și «tot timpul diferit». Pregătesc acum, alături de Keo, o piesă nouă, super-comercială, cu un vibe bun. E o piesă de vară, numită «Miliardar de vise», care transmite mesajul că lucrurile simple, de zi cu zi, sînt cele care contează cu adevărat. Am avut un succes neașteptat cu single-ul «Tu Eu Ea» – o declarație de dragoste transmisă în fața întregii țări. Prietena mea nu a avut ce să mai spună, știe, oricum, că o plac și pe Antonia„, a spus Skizzo Skillz. Artistul și-a mai propus ca, pînă la finalul verii, să „reinventeze” o piesă dedicată în special moldovencelor: „Binidităt”. „Moldova rulează! Avem și o piesă despre asta, scăpată pe net înainte de a fi lansată – «Binidităt». Vom «reinventa» această piesă alături de Pavel Stratan și o vom lansa oficial în toamnă. Pînă atunci, le transmit romașcanilor să rămînă pozitivi„.

Duminică seară, pe scena „Mix Music Evo” se vor afla Alexandra Ungureanu, Andreea Balan, Connect-R și Proconsul.

Comentarii

WORDPRESS: 3
 • Silviu 10 ani ago

  Ma intreb daca aceste manifestatii nu se pot organiza in parc? Sau in alta locatie? Sa nu mai fie blocat centrul.
  Poate nu toti romascanii sunt incantati de devierea circulatiei pt a-si face Lidl reclama.

 • namor 10 ani ago

  nu sunt impotriva „show-urilor”,ba mai mult, apreciez foarte mult aceste evenimente… dar, in aceste momente de criza ne putem permite asa ceva? cu mari sacrificii, din partea romascanilor care platesc taxe,… pentru ca, astazi, se traieste foarte greu, intr-o democratie prost inteleasa, si intentionat mediatizata, de unii, se poate ca taxele banesti, ce au fost stranse la visteria locala, sa le eliminam pe asemenea distractii??!! Distractii, pentru acapararea de capital politic, pentru o parte dintre politicieni…. ne mai gandinduse, la ce se intampla in jurul lor…. „MARE PACAT!”… /nu vreau sa se inteleaga gresit ca as avea vezi Doamne, o simpatie fata de un partid anume, si sa critic un alt partid, mai de „soi”… nici pe departe!/ Faceti campanie, pentru „referendum” dar, nu pe stomagul gol… si darile de intretinere neplatite, de catre majoritatea populatiei romascana…. Popularia romascana, ma refer la cei de azi, trebuie sa se sacrifice „ENORM DE MULT”, pentru generatiile viitoare care vor veni dupa noi… macar ei sa traiasca mai bine!.. stiu multi… care spun ca „daca chinuim noi, sa chinuie si cei ce vor veni dupa noi”… Intrebari neplacute pentru unii!

 • namor 10 ani ago

  „ne mai gandindu-se”…