Prima paginăActualitate

[VIDEO] Cum se fură un telefon într-un minut, în centrul Romanului

[VIDEO] Cum se fură un telefon într-un minut, în centrul Romanului

Dimensiune text

 

O femeie a fost păgubită de telefonul mobil, într-o patiserie din centrul Romanului. Fapta a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului, iar imaginile video au ajuns în posesia polițiștilor.

Furtul a avut loc marți, 24 octombrie, în jurul orelor 11. Femeia, din Tămășeni, aștepta la rând o altă clientă care în acel moment era servită de angajata magazinului.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se observă cum în spatele ei ajung trei persoane tinere, care par a fi împreună. Victima pare să fi fost studiată înainte. Cea care întinde mâna după telefon pare să fie o femeie, care își acoperă mâna cu fularul lung pe care îl poartă la gât, după ce, anterior, se uită după un obiect din poșeta proprie. Hoața așteaptă momentul de neatenție al victimei și, cu mâna acoperită de fular, extrage telefonul din buzunarul femeii neatente.

Cei trei nu părăsesc pe loc magazinul, ci o lasă pe femeia păgubită să iasă, apoi un tânăr din grupul celor trei cumpără și el un produs de la angajata patiseriei, după care pleacă. Totul a durat ceva mai mult de un minut.

Când a descoperit că i-a dispărut telefonul, femeia păgubită a făcut plângere la Poliție. Imaginile de pe camera de supraveghere a magazinului au ajuns și ele în posesia polițiștilor, dar au fost postate și pe rețeaua de socializare. „Plângerea a fost depusă la Poliție și au fost demarate cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a persoanei care a sustras telefonul mobil, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind preluate inclusiv imaginile video”, a precizat subinspector de poliție Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

Video: Facebook / Grupul romașcanilor

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • TREI TIGANI SURPRINSI DE CAMERA DE SUPRAVEGHERE IN TIMP CE FURAU UN TELEFON ,CORECT ASA AR FI TREBUIT SA ARATE TITLUL ARTICOLULUI ,cateodata sunt cate doi sau patru ,cinci chiar ,cu asta se ocupa nu cu munca ,munca e pentru ,,gagii „,asa le mai zice la cei ce muncesc cinstit ,o etnie extrem de greu de civilizat si educat ,peste 2,3 generatii vor fi majoritarii in conditiile actuale si atunci vom fi eminamente ,o tara a tiganilor hoti ,smenari ,talhari si o pleiada intreaga de infractiuni pe care le comit cu ,,simt de rspundere” tiganii ,or mai fi si tigani care muncesc cinstit dar din pacate putini in comparatie cu masa mare de infractori din randul lor ………

  • si ce daca?!? care-i problema?!? pentru militieni sunt alte prioritati, mult mai usoare: panda cu radarul, panda de la blocul albastru pentru neacordare de prioritate pietonilor de catre conducatorii auto, etc. Cel putin in zona blocului albastru, unii sunt amendati, altii salutati. In zona Luca – LRV autoturismele sunt parcate pe tot trotuarul, de calca pietonii pe iarba, si nu vede nimeni. Cica nu-i zona centrala. Dar impozitele sunt de centru.