Home

Victorie romașcană scontată, la Suceava

Echipa feminină de handbal, juniori I, a Liceului cu Program Sportiv Roman a câștigat cu 34-14 meciul din deplasare cu LPS Suceava, din etapa a noua a campionatului național, seria A, păstrându-și, astfel, poziția secundă în grupă.

 

 

Celelalte trei echipe clasate în primele patru locuri, adică LPS Iași, LPS Botoșani și LPS Tîrgu Neamț, au învins, la rândul lor, în runda amintită, astfel că se păstrează configurația clasamentului: 1. Iași – 18 p, 2. Roman – 14 p, 3. Botoșani – 12 p, 4. Tîrgu Neamț – 11 p, 5. Vaslui – 8 p, 6. Piatra Neamț – 6 p, 7. Bacău – 0 p, 8. Suceava – 0 p. Primele patru clasate la finalul turului se vor califica la turneul semifinal.

„Nu am forțat absolut deloc în meciul de la Suceava, pentru a nu risca accidentări. Spre bucuria mea, avem în continuare lotul valid și ideea este să-l păstrăm așa, în perspectiva fazei următoare a competiției. Începem o nouă perioadă de pregătire pentru meciul următor, cu CSȘ Tîrgu Neamț, între echipe cu valori sensibil egale, și pe care îl consider ca greu. Vom face pregătirea cu mare atenție, cu gândul să învingem, pentru prestigiul echipei și al LPS Roman. La solicitarea noastră, am obținut acceptul ca meciul din etapa viitoare să se dispute în devans, vineri, 22 februarie, de la ora 15. Avem în lot sportive care joacă și în Divizia A, cu HCF Piatra Neamț, formație care va evolua sâmbătă, când aveam și noi programat meci. După această partidă, vom întâlni echipa din Vaslui, apoi campionatul se va întrerupe o lună”, a declarat profesor Eugenia Tăbuci, antrenor al echipei de junioare I a LPS Roman.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0