HomeActualitateRoman

Victorie a CARP în dosarul pensionarilor

Conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Roman a obţinut o victorie în instanţă împotriva grupării Constantin Tărâţă – Vasile Leoreanu.

„Procesul a avut loc la Piatra Neamţ. Partea adversă dorea în această cauză să cedăm actele şi valorile CARP, dar instanţa nu a fost de acord cu cererea lor. Tot luni a avut loc şi procesul prin care Constantin Tărâţă cere recunoaşterea lui în funcţia de preşedinte al instituţiei. Procesul a fost mutat la Bacău, la cererea grupului Constantin Tărâţă – Vasile Leoreanu”, a precizat inginer Dumitru Călărăşanu, preşedintele CARP Roman.

Dacă partea adversă nu atacă decizia instanţei, CARP Roman a mai tăiat de pe listă unul dintre cele nouă procese în care este implicată instituţia de mai bine de jumătate de an. Conflictul între actuala conducere a CARP şi grupul de pensionari condus de Constantin Tărâţă este departe de a se stinge. Neînţelegerile au început la 11 iulie 2013, când instituţia a organizat alegeri la expirarea madatului preşedintelui şi Consiliului Director.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • ionutz 8 ani ago

    tot ii cauta moartea pe acasa dar ei stau prin tribunale,dar si cand o da peste ei, o sa le bage pe gat toate suferintele bietilor pensionari care I-au tinut in spate.Asa sa le ajute DUMNEZEU.