Prima paginăSocial

Veteranii de război cotizează la Poştă

Dimensiune text

Miercuri, la sediul Asociaţiei de Veterani, care se află la Primăria Roman, mai multe persoane au venit să achite cotizaţia anuală de membru.

Din păcate, oamenii au fost întorşi din drum de persoana care răspunde de contabilitate, din cauza unei decizii luate la nivel naţional. Asociaţia Naţională a Veteranilor de război a încheiat un contract cu Poşta Română, astfel încât plata cotizaţiei se poate face de un membru al asociaţiei direct către factorul poştal. Aceasta reprezintă o modalitate sigură de a strânge banii din cotizaţie, în anii anteriori fiind probleme în colectarea acestor fonduri din partea Asociaţiei Veteranilor.

Contizaţia anuală nu are o valoarea fixă, ci depinde de anumite condiţii. Pentru veteranii decoraţi pe front, cotizaţia anuală este de 50 lei. Cei decoraţi cu „Crucea comemorativă a celui de-al doilea război mondial” şi văduvele de veterani decoraţi pe front trebuie să achite 25 de lei, iar văduvele veteranilor plătesc anual o cotizaţie de 15 lei. În schimb, atât veteranii, cât şi văduvele beneficiază de o serie de drepturi şi facilităţi, cum ar fi indemnizaţii şi rente lunare, bilete de călătorie gratuite.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • mihai liliea 3 ani

    MAMEI MELE I SA CERUUT 50 LEI COTIZATIE PE 2019EA FIIND VADUVA DE VETERAN AR AJUTOR DE LEMNE A PRIMIT CHES DE LS ASOCIATIA VETERANILOR SLATINA OLT SUMA DE 100 LEI IN CONDITIILE IN CARE IN LEGE SE SPUNE CA VALOAREA AJUTORULUI E DE 370 LEI SI VIN PRIN POSTA O DATA CU INDEMNIZATIA .INTREB CE SE POATE FACE SI CUI SA MA ADRESEZ.