Prima paginăSocial

Verde pentru viitor 3.0. Echipa Fereastra 1 a plantat mii de puieți în zona „podului de fier”

Verde pentru viitor 3.0. Echipa Fereastra 1 a plantat mii de puieți în zona „podului de fier”

Dimensiune text

 

Vineri, 6 martie, circa 150 de voluntari din Roman și de reprezentanți ai Primăriei Roman s-au alăturat echipei Metropolis – Fereastra 1 și managerului acesteia, Bogdan Roman, în inițiativa unei noi campanii de plantare de puieți, de această dată în apropierea malului râului Moldova, în zona podului peste calea ferată, „podul de fier”. Este a treia acțiune din cadrul campaniei „Verde pentru viitor”, derulată de Fereastra 1 și Bogdan Roman, după inițiativele similare din toamna trecută, desfășurate la Cordun și în zona cartierului ANL din strada Vasile Lupu din Roman.

„După cum știți, pe 9 noiembrie am început campania «Verde pentru viitor», ce a debutat cu cea mai mare plantare din zonă, de 25.000 de copăcei, pe mai multe suprafețe din Cordun. Apoi, «Verde pentru viitor 2.0» a urmat cu o plantare în Roman, în zona ANL Vasile Lupu. Iată-ne acum cu «Verde pentru viitor 3.0», care debutează cu o plantare în zona pod CFR, ce întărește malul Moldovei, și care va continua, în săptămânile ce urmează, cu alte patru plantări. În jurul nostru există o zonă în care mulți deversează gunoaie, noi trebuie să reconstruim, nu avem altă opțiune, și astăzi, alături de ceilalți voluntari, vom duce mai departe ceea ce am început deja. Nu este vorba doar despre voluntariat în formă pură, este, practic, o investiție pe termen lung, de «depozite» de oxigen pe care noi le facem și de care vom beneficia peste mulți ani de-acum încolo. Mulțumim tuturor voluntarilor, Primăriei Roman pentru colaborare și, bineînțeles, clienților Fereastra 1 fără de care acest lucru nu ar fi fost posibil”, a afirmat Bogdan Roman, managerul Metropolis – Fereastra 1.

Campania de plantări „Verde pentru viitor” va continua cu acțiuni similare în zonele bulevardului Republicii, a străzii Anton Pann, în zona din apropierea Arterei ocolitoare Est, la intrarea în Roman dinspre Luțca, precum și în zona stadionului „Moldova”.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Vasile Tudorachi 1 an

    Este de laudat initiativa firmelor Metropolis si Fereastra 1, cat si actiunea in sine, a tuturor celor care au participat la plantarea de puieti .