Prima paginăSocial

Vânt puternic în întreaga țară, până luni după-amiază. Vremea se răcește și revin ninsorile

Vânt puternic în întreaga țară, până luni după-amiază. Vremea se răcește și revin ninsorile

Dimensiune text

Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri o informare vizând intensificări ale vântului, pentru întreaga țară, în intervalul sâmbătă, 27 februarie, ora 6:00 – luni, 1 martie, ora 12:00.

Conform meteorologilor, din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă (26 spre 27 februarie), vântul se va intensifica treptat, la început în nord-est și la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă, 27 februarie, în cea mai mare parte a țării. Duminică, 28 februarie, și luni, 1 martie, intensificări temporare ale vântului vor mai fi îndeosebi în regiunile estice și în zona de munte. Se vor înregistra viteze la rafală, în general, de 45-55 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali se vor depăși 80-90 km/h.

La munte, în general la altitudini mai mari de 1.500 de metri, vor fi intervale în care va ninge, iar în estul teritoriului, îndeosebi din a doua parte a nopții de duminică spre luni, 28 februarie spre 1 martie, și pe parcursul zilei de luni, 1 martie, vor predomina ninsorile.

Vremea va intra într-un proces de răcire ce se va resimți treptat în toate regiunile, astfel că valorile termice se vor situa în jurul celor normale.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0