HomeRoman

Vacanțe prin programul „Litoralul pentru toți”

Ediția de toamnă a programului „Litoralul pentru toți” oferă sejururi de șase zile la hoteluri de la una la cinci stele.

 

Cei care nu s-au bucurat în această vară de soare o pot face, la prețuri avantajoase, prin programul „Litoralul pentru toți”. La ediția de toamnă a programului, cazarea pentru șase nopți costă între 179 de persoană în hoteluri de o stea, fără mic dejun, și 549 lei de persoană în hoteluri de cinci stele, cu mic dejun. Programul se derulează în perioada 2 septembrie – 1 octombrie.

Romașcanii care nu vor să includă micul dejun în sejur pot plăti 209 lei de persoană la un hotel cu două stele și 240 lei de persoană la un hotel de trei stele. Prețul unui sejur cu mic dejun inclus începe de la 279 lei de persoană la un hotel cu două stele, 379 lei de persoană la un hotel de trei stele, 439 lei de persoană la un hotel de patru stele. Cei care optează pentru varianta all inclusive au asigurate trei mese în regim bufet, inclusiv băuturi, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă. Tarifele pentru sejururi de cinci nopți de cazare variază de la 695 lei de persoană la hotel de trei stele și 795 lei de persoană la hotel de patru stele la 895 lei de persoană la un hotel de cinci stele.

Sînt foarte multe solicitări pentru acest program, a ținut și vara cu noi. Unii dintre romașcani, cu bugete reduse pentru vacanță sau care au vrut să profite de reduceri, au așteptat această perioadă pentru a achiziționa bilete în stațiuni. Mulți s-au grăbit să prindă un bilet, avînd în vedere că la mijlocul lunii septembrie începe școala„, a precizat Roxana Nazare, agent de turism la Paralela 45 din Roman.

Aproape 100 de romașcani au cumpărat bilete prin programul „Litoralul pentru toți” de la Lucom Travel din Roman. „Nu sînt foarte multe solicitări pentru acest program, dar sînt mai multe decît anul trecut„, a spus Gina Pătrașcu, agent de turism la Lucom Travel din Roman.

În programul „Litoral pentru toți” au fost incluse 40 de hoteluri. Turiștii care intră în posesia unui pachet beneficiază de un voucher de atracții, adică intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din Constanța, respectiv Muzeul de Artă și Muzeul de Istorie Națională și de Arheologie.

Pentru toamnă, agențiile de turism pregătesc programele Senior, cu prețuri atractive pentru destinații ca Spania, Italia, Grecia, Bulgaria, Israel și Portugalia. „Cele mai multe cereri sînt pentru Turcia, Bulgaria și Grecia„, a spus agentul de turism Gina Pătrașcu.

Comentarii

WORDPRESS: 0