HomeActualitate

Vacanțe prin programul „Litoralul pentru toți”

Ediția de primăvară a programului „Litoralul pentru toți” a fost lansată. Turiștii beneficiază de tarife diferențiate în funcție de stațiune.

 

 

„Litoralul pentru toți” se află la a XII-a ediție, iar noutatea o constituie tarifele diferențiate pentru zona de nord a litoralului – Constanța, Mamaia, Eforie -, față de zona de sud – Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.

Pentru Constanța, Mamaia și Eforie, tarifele pentru un sejur de șase nopți de persoană sunt cuprinse între 205 și 605 lei. Pentru turiștii care aleg varianta „All Inclusive” sunt asigurate, pentru un sejur de cinci nopți, toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi, locuri de joacă pentru copii, picine, șezlonguri și umbrele pe plajă. Tarifele pentru sejururi All Inclusive de cinci nopți pentru o persoană sunt de 765 de lei la hotel de trei stele, 875 de lei la hotel de patru stele și 985 de lei la hotel de cinci stele.

Cel mai mic tarif pentru șase nopți de cazare, fără mic dejun, este de 159 de lei de persoană la un hotel de o stea din sudul litoralului. Turiștii care care vor fi cazați în hoteluri de două stele vor trebui să scoată din buzunar 179 de lei pentru șase nopți de cazare, fără mic dejun, iar la hotel de trei stele – 199 de lei de persoană. Pentru pachetul de șase nopți de cazare cu mic dejun inclus, tarifele cresc la 269 de lei la hotel de două stele, 329 de lei la hotel de trei stele, 379 de lei la hotel de patru stele și 469 de lei la hotel de cinci stele.

Turiștii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracții, intrare gratuită la mai multe obiective turistice din județul Constanța – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Muzeul de Artă din Topalu, Cetatea Adamclisi și Cetatea Histria.

Programul „Litoralul pentru toți” se va desfășura până pe 15 iunie.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0