Prima paginăActualitate

Urmărit național depistat de polițiști, după ce a furat 12.000 de euro dintr-un bar din Moldoveni

Urmărit național depistat de polițiști, după ce a furat 12.000 de euro dintr-un bar din Moldoveni

Dimensiune text

 

Un tânăr din Iași a fost depistat de polițiști, acesta fiind dat în urmărire națională pentru nerespectarea obligațiilor prevăzute prin măsura controlului judiciar, după un furt comis în luna mai a acestui an pe raza comunei Moldoveni.

Marți seara, 5 decembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești, în colaborare cu ofițerii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, au depistat, la o stână din localitatea Piatra Șoimului, un tânăr de 23 de ani, din Iași, urmărit la nivel național. În baza mandatului de arestare preventivă emis pe numele ieșeanului, polițiștii l-au preluat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie Județean Neamț.

Tânărul a fost dat în urmărire la nivel național, după ce a fost arestat preventiv în lipsă, pentru nerespectarea obligațiilor prevăzute prin măsura controlului judiciar. Această măsură a fost dispusă față de tânăr în urma săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

„Reamintim faptul că polițiștii Postului de Poliție Moldoveni l-au identificat pe tânăr ca fiind persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt dintr-un bar și din locuința proprietarului localului, a doua zi după comiterea faptei, respectiv 6 mai 2017. Prejudiciul creat de tânăr în acest caz s-a ridicat la aproximativ 12.000 de euro, recuperat în proporție de 95% de polițiști”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0