HomePolitica

Unde vor dormi parlamentarii nemţeni

Cei mai mulţi dintre deputaţii judeţului au optat pentru hotel.

 

 

Fiecare deputat şi senator va avea la dispoziţie 4.000 de lei pe lună pentru cazare în Bucureşti. Măsura a stârnit numeroase discuţii, parlamentarii având de optat între cazarea la hotelurile care au contract cu Parlamentul sau în alte spaţii închiriate. Cei mai mulţi dintre parlamentarii din judeţul Neamţ au optat pentru obţinerea a 70% din tariful minim practicat de unităţile hoteliere, adică aproximativ 133 de lei pe noapte. Din judeţul nostru, deputaţii Vasile Cătălin Drăguşanu, Vlad Marcoci, Ioan Munteanu, Constantin Moisii şi Mihaela Stoica au optat pentru cazare la hotel. Deputatul Dorin Ursărescu a solicitat cazare în alte spaţii, iar Elena Udrea şi Liviu Harbuz nu vor beneficia de bani de cazare, întrucât au locuinţă în Bucureşti. Senatorul Ioan Chelaru a precizat că, dacă suma nu-i va permite cazarea la hotel, atunci îşi va căuta cazare în alt spaţiu, în vreme ce senatorii Eugen Țapu Nazare, Leonard Cadăr şi Liviu Bumbu nu şi-a exprimat, încă, opţiunea.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • alegator 10 ani ago

    Parlamentarii alesi de fraieri merg la Bucuresti pentru a avea grija de traiul nostru mai bun ,sau intai si intai sunt interesati de cum pot cheltui banii de intretinere si cazare mai bine?
    Stie careva dintre acesti aerieni ai statului roman cat plateste chirie un student sau absolvent de studii superioare care trebuie sa locuiasca la Bucuresti pentru ca acolo are un serviciu?Va dau eu raspunsul in calitate de parinte si va spun ca daca ar avea 4000 lei ar face si economii din acesti bani.Ce face un parlamentar de 4000 de lei?Sa invete ca tot omul de rand sa stea si in conditii mai modeste daca vrea sa faca ceva pentru destinele noastre!Dar s-ar parea ca mai intai trebuie sa ne cocosam muncind sa le asiguram luxul neceasar pentru a putea locui si apoi o sa-si mai aminteasca peste cel mult 4 ani de cei care i-au ales.
    RUSINE SA VA FIE CA VA TARGUITI CA SA BOIERITI!Traiti si voi cu un salariu de profesor si apoi sa-mi spuneti ce va puteti permite!Nu meritati votul oamenilor,sunteti niste neispraviti ajunsi pe baza de cotizatii in parlamentul tarii.

  • anton 10 ani ago

    Va spun eu unde or sa doarma , e limpede , dupa gratii or sa doarma misei de-asa talie