Prima paginăSocial

Un tânăr s-a sinucis din prea multă dragoste

Dimensiune text

Marian Imbrișcă, de 20 de ani, s-a spânzurat într-un apartament din Iași. Originar din Săbăoani, el era student și visa să devină hair-stylist. Dorul de mamă, plecată la muncă în străinătate, și despărțirea de prietena sa ar fi fost motivele care l-au împins la gestul extrem.


 

O tragedie greu de imaginat a îndoliat locuitorii comunei Săbăoani. Marian Imbrișcă, un student de 20 de ani, din comună, s-a spânzurat, luni, într-un apartament din Iași. Prietenii tânărului au rămas șocați la auzul veștii, mai ales că familia sa era o familie model. Oamenii din comună spun că tânărul nu consuma băuturi alcoolice și că visa să devină hair-stylist. S-a înscris la facultate în Iași, dar a abandonat-o după numai o lună și jumătate. Deși avea planuri mari, anunțând că strânge bani de nuntă, prietena sa l-a anunțat, în urmă cu aproximativ o săptămână, că vrea să pună capăt relației.

 

Spânzurat în baie

 

Luni, în jurul orei 13, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Iași au fost sesizați că, într-un apartament dintr-un bloc din cartierul ieșean Alexandru, a fost găsit un tânăr, de 20 de ani, spânzurat cu un fular de țeava unui calorifer din baie. Apelul la 112 a fost făcut de o colegă de apartament. Aceasta a văzut ușa deschisă la baie și, când a intrat, l-a găsit pe Marian spânzurat cu un fular de țeava unui calorifer. La fața locului a ajuns un echipaj al serviciului de ambulanță care a încercat, fără succes, să-l resusciteze. Trupul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași. Colegii de apartament au povestit că, înainte de a recurge la gestul extrem, tânărul și-a scris pe mână cu pixul: „Vă rog să mă iertați, dar vă fac numai probleme”.

Pe site-urile de socializare, unde era înscris și Marian, vestea i-a șocat pe apropiați. În urmă cu ceva vreme, tânărul a povestit pe site-urile de socializare că strânge bani pentru nuntă, deoarece prietena sa i-a acceptat cererea în căsătorie. În urmă cu aproximativ o săptămână, iubita sa, care lucrează în Germania, l-a anunțat că vrea să rupă relația, ceea ce l-a determinat să scrie pe internet: „Sunt rănit de oamenii pentru care mi-aș da viața”.

Oamenii din sat spun că la depresia tânărului a contribuit și lipsa mamei, plecată la muncă în străinătate. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care a început să aibă probleme la școală. „În clasa a XI-a și a XII-a, din cauza absenței mamei, tânărul a început să lipsească de la școală din ce în ce mai des și a fost convins, cu greu, să termine școala”, a precizat Ioana Ciobanu, director adjunct al Liceului „Vasile Alecsandri”, din Săbăoani. „Suntem șocați de această tragedie. Tânărul mai avea două surori, iar familia sa era un model pentru comunitate. Tatăl lucrează la o societate de construcții din comună, iar mama era plecată la muncă în Italia de mai mulți ani. Probabil și lipsa mamei a contribuit la depresia sa. În urmă cu doi ani, a căzut examenul de bacalaureat și a lucrat un an în domeniu construcțiilor. Anul trecut, a reușit să ia examenul și s-a înscris la facultate în Iași, dar nu o prea frecventa”, a povestit Valeria Dascălu, primarul comunei Săbăoani.

În cursul zilei de marți, mama lui Marian s-a întors în țară pentru a-și înmormânta copilul.

Articol mai nou

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • john 8 ani

  Dumnezeu sa il ierte pe acest copil! Sper din suflet ca preotii din sat , ii vor face o slujba , ca la orice persoana decedata si nu ca la un sinucigas . Nu trebuie judecat ,aspru , acest copil , numai el stie durerea din sufletul sau . A fost un neinteles , a iubit fara sa fie si el la randul lui iubit .Doamne Isuse , nu privi la pacatele lui , ci la credinta si faptele sale , bune .
  Nu il cunosc pe acest copil , dar imi pare rau de el . Rog preotii din comunitate sa ii faca o slujba frumoasa si sa , mangaie durerea familiei . Este regretabil cea a facut acest copil , dar nu noi suntem in masura sa il judecam .Dumnezeu nu judeca la fel ca noi . El stie totul , si fara El nu ne putem mantui .
  Isus este bland si smerit cu inima ,El este Pastorul cel bun care isi da viata pentru oaia ratacita . Isus plange acum pentru acest copil .

 • Grecul 8 ani

  daca se spanzura de burta , nu murea 🙂

 • bejan maria madalina 8 ani

  ba ce scrie acol sunt numai aberati iubita nu era in germania si nici nu sau despartit erau foarte fericiti impreuna ce a facut el e inexplicabil si numai el stie motivul si pe mana scria IMI PARE RAU DAR NU MAI SUPORT NECAZURILE nu ce se scrie in toate articolele

 • andrei 8 ani

  Sunt altii care se roaga zilnic pentru a mai primi o zi alaturi de cei dragi. Si acest las pentru ca altfel nu ii pot spune a decis sa isi ia singur viata.Cel mai mare pacat posibil. Indiferent de greutati viata merge mai departe nimic si nimeni nu ar avea puterea sa va faca sa faceti un asemenea gest. Dumnezeu sa il ierte si condoleante familiei. Rugati-va pentru sufletul lui.