Un nou medic specialist în Medicină de Laborator, la Spitalul Municipal de Urgență Roman

HomeSanatate

Un nou medic specialist în Medicină de Laborator, la Spitalul Municipal de Urgență Roman

Echipa medicală a Spitalului Municipal de Urgență (SMU) Roman s-a mărit cu un nou medic specialist în Medicină de Laborator, au anunțat miercuri, 21 februarie, reprezentanții instituției. Este vorba despre medicul Karina Alexandra Cojocaru (foto), absolventă a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Medicul Karina Alexandra Cojocaru este doctorand la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, în cadrul proiectului „ADN-ul mitocondrial – aspecte moleculare și epigenetice în patologiile metabolice”, și a urmat un curs postuniversitar în Tehnici de analiză statistică în studii și cercetări medicale, iar experiența sa profesională mai include activitatea ca medic rezident în Medicină de Laborator la Institutul Regional de Oncologie Iași și Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” Iași, precizează reprezentanții Spitalului Roman.

Echipa medicală a Spitalului Municipal de Urgență Roman s-a extins. Dorim să îi urăm bun-venit și mult succes domnișoarei doctor Karina Alexandra Cojocaru, medic specialist în Medicină de Laborator, care s-a alăturat echipei medicale romașcane. Cu multă muncă, devotament și dorință, a finalizat cu succes rezidențiatul și a început activitatea ca medic specialist în Medicină de Laborator la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Vă reamintim că Laboratorul de Analize Medicale – SMUR este acreditat RENAR, ISO 2001/2015 și a trecut de ciclul II – acreditat ANMCS”, au mai precizat reprezentanții Spitalului Roman.

 

Foto: SMU Roman

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0