Un bărbat a reclamat la Poliție că fosta soție i-a luat fetița, fără consimțământul său

HomeActualitate

Un bărbat a reclamat la Poliție că fosta soție i-a luat fetița, fără consimțământul său

Polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț – Postul de Poliție Transporturi Roman au fost sesizați joi, 4 ianuarie, în jurul orei 00:05, de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Roman, cu privire la faptul că fosta sa soție a plecat împreună cu fiica lor minoră, în vârstă de opt ani, din gara Roman, fără consimțământul bărbatului, care este tutorele legal al minorei, informează IPJ Neamț.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că femeia, în vârstă de 40 de ani, din județul Olt, și minora în cauză se află în trenul ce se deplasează pe ruta Vatra Dornei – București. Acestea au fost identificate de polițiștii din cadrul Postul de Poliție Transporturi Buzău, fiind preluate de polițiștii din Roman și conduse la sediul unității de poliție, pentru investigații. Facem precizarea că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorilor, minora în cauză fiind predată tutorelui legal.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0