Prima paginăSport

Turneu de tenis pentru jucătorii amatori, în cadrul proiectului Racket Fusion, în luna august la baza ACS Tenis Sense Roman

Turneu de tenis pentru jucătorii amatori, în cadrul proiectului Racket Fusion, în luna august la baza ACS Tenis Sense Roman

Dimensiune text

 

 

În această lună, baza sportivă de tenis a clubului ACS Tenis Sense Roman va fi gazda unui turneu din cadrul proiectului Racket Fusion, proiect destinat amatorilor pasionați de sporturi cu racheta – tenis de câmp, tenis de masă și badminton. În cadrul acestui proiect, în perioada 10-12 august, în Roman se va organiza o competiție de tenis de câmp, etapa a 2-a a Circuitului Racket Fusion, dedicată romașcanilor pasionați de acest sport, dar la care sunt așteptați jucători și din alte orașe. Competiția de la Roman se desfășoară la simplu – categorii începători, mediu și avansat – și la dublu.

„Racket Fusion reprezintă o platformă de internet destinată organizării turneelor amicale cu caracter neoficial de sporturi cu rachetă (tenis de câmp/ tenis de masă/ badminton), adresate jucătorilor amatori. Principalele două categorii de competiții organizare sunt turnee de weekend și turnee de tip ligă. În prezent, sub egida Racket Fusion s-au organizat cinci turnee. Circuitul nostru a debutat cu Turneul de Tenis de Câmp caritabil, organizat în Iași, în perioada 13-15 octombrie 2017 cu sprijinul Tenis Club Coreco Iași. Turneele de lansare a proiectului s-au desfășurat în lunile iunie și iulie, la Iași și la Hârlău, iar calendarul competițional include turnee până în luna octombrie”, informează organizatorii.

Pentru înscrieri la turneul de la Roman, cei interesați pot accesa site-urile https://goo.gl/forms/w0wLEHuljzjZFmtv1, http://tenis.racketfusion.ro/ro/championships/show/s1e2roman, sau pot obține detalii la: https://goo.gl/ZN3jbt , https://goo.gl/ZN3jbt, e-mail: info@racketfusion.ro sau la telefon 0755.451.562. Termenul limită pentru înscrieri este joi, la ora 19:00.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0