Turneu de fotbal între parohii

Preoţii din parohiile sărace sunt susţinuţi de stat
Porţi deschise la Seminarul franciscan
Parohia Fericitul Ieremia are cei mai buni fotbalişti

Comunitatea „Iosefinilor lui Murialdo” din Roman a organizat cea de-a noua ediție a turneului interparohial la fotbal, între 18 și 20 aprilie, participante fiind 15 echipe ale parohiilor catolice din Roman și din zona Roman.

 

 

Chiar dacă vremea a fost ploioasă, tinerii au așteptat cu nerăbdare începerea competiției. Meciurile, desfășurate sub spiritul fair-playului, au încălzit atmosfera posomorîtă a vremii, tinerii fiind prezenți chiar dacă timpul era mai puțin prielnic desfășurării unui meci de fotbal. Partidele au fost extrem de disputate, nelipsind rezultatele surpriză, acestea datorîndu-se și orgoliului și dorinței de a se face cunoscuți printre tineri, dar și de a face cunoscută și parohia.

La sfîrșitul turneului, locul I a fost ocupat de parohia din Adjudeni, pe locul II s-a clasat parohia Săbăoani „Sf. Mihail”, pe locul III s-a situat parohia Roman „Inima Neprihănită a Mariei”, iar pe locul locul IV -parohia din Iugani. Aceste echipe vor avea ocazia să se revanșeze în meciuri directe și de hramul comunității „Iosefinilor lui Murialdo”, pe terenul comunității, la 20 mai.


COMENTARII

WORDPRESS: 0