Turneu de fotbal între parohii

Comunitatea „Iosefinilor lui Murialdo” din Roman a organizat cea de-a noua ediție a turneului interparohial la fotbal, între 18 și 20 aprilie, participante fiind 15 echipe ale parohiilor catolice din Roman și din zona Roman.

 

 

Chiar dacă vremea a fost ploioasă, tinerii au așteptat cu nerăbdare începerea competiției. Meciurile, desfășurate sub spiritul fair-playului, au încălzit atmosfera posomorîtă a vremii, tinerii fiind prezenți chiar dacă timpul era mai puțin prielnic desfășurării unui meci de fotbal. Partidele au fost extrem de disputate, nelipsind rezultatele surpriză, acestea datorîndu-se și orgoliului și dorinței de a se face cunoscuți printre tineri, dar și de a face cunoscută și parohia.

La sfîrșitul turneului, locul I a fost ocupat de parohia din Adjudeni, pe locul II s-a clasat parohia Săbăoani „Sf. Mihail”, pe locul III s-a situat parohia Roman „Inima Neprihănită a Mariei”, iar pe locul locul IV -parohia din Iugani. Aceste echipe vor avea ocazia să se revanșeze în meciuri directe și de hramul comunității „Iosefinilor lui Murialdo”, pe terenul comunității, la 20 mai.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!