Prima paginăSport

Turneu amînat din lipsă de apă

Dimensiune text

Echipa de handbal, juniori II, a Liceului cu Program Sportiv Roman trebuia să participe, la sfîrșitul săptămînii trecute, la primul turneu din cadrul campionatului național 2012-2013, programat a se desfășura la Botoșani.

 

Turneul nu a mai avut loc din cauza unui motiv esențial, lipsa apei. „Bine că am fost anunțați din timp și nu am mai cheltuit bani cu deplasarea. Ni s-a spus că nu este apă în tot Botoșaniul și, în aceste condiții, turneul nu mai putea avea loc, fiind amînat”, a afirmat Codruț Mihalache, antrenorul echipei romașcane.

Pe de altă parte, nu a fost posibilă reprogramarea turneului într-un interval scurt de timp, de o săptămînă sau două. Unul dintre motive este și că, în perioada 5-7 octombrie, la Oradea va avea loc cursul de perfecționare a profesorilor de sport cu specializarea handbal și a antrenorilor care activează la juniori, organizat de Federația Română de Handbal și la care prezența este obligatorie. Cursul se va desfășura exact în perioada în care la Oradea se va consuma ediția din acest an a Trofeului Carpați.COMENTARII

WORDPRESS: 0