Tur ciclist al Romanului, cu prilejul Săptămânii Europene a Mobilității

Home

Tur ciclist al Romanului, cu prilejul Săptămânii Europene a Mobilității

În această săptămână, Primăria Municipiului Roman organizează mai multe manifestări pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilității. Luni, 18 septembrie, de la ora 13, în Sala „Unirii” a Primăriei Roman are loc prezentarea cu tema „Proiecte verzi și de mobilitate urbană”, o dezbatere cu tinerii din municipiul Roman. Marți, 19 septembrie, se va desfășura concursul „La pas prin municipiul Roman”, competiție deschisă cetățenilor din municipiu, constând în contorizarea numărului de pași parcurși în perioada 19-20 septembrie, prin intermediul aplicației #walk15 (detalii la acest link).

Miercuri, 20 septembrie, în parcarea din Piața „Roman-Vodă” se vor desfășura, în intervalul 12-15, un atelier educativ de colectare selectivă, o expoziție de autovehicule electrice și un labirint rutier cu prezentarea regulilor de circulație. Joi, 21 septembrie, de la ora 10 se va desfășura un tur ghidat la mai multe obiective din Roman, apoi de la ora 14 în Complexul de Agrement „Moldova” vor fi organizate exerciții de fitness în aer liber.

Vineri, 22 septembrie, în Roman este „Ziua fără automobil”. De la ora 12, în Parcul Municipal se va desfășura concursul „Treasure Hunt Eco”. Apoi, de la ora 18, se va desfășura un tur ciclist al municipiului Roman, pe traseul: Piața „Roman-Vodă” (parcarea din fața Primăriei Roman) – bulevardul Roman-Mușat către giratoriul Florilor – strada Mihai Viteazul – către giratoriul Sagna – strada Islazului – strada Bogdan Dragoș – strada Renașterii – strada Matei Millo – strada Moldovei – strada Vasile Lupu – Complexul de Agrement Moldova – strada Victor Hugo – strada Alexandru cel Bun – bulevardul Roman Mușat – parcarea din fața Primăriei Municipiului Roman.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0