Trupa Gong revine sâmbătă pe scenă, cu o nouă premieră: piesa „Love/Sick”

HomeCultural

Trupa Gong revine sâmbătă pe scenă, cu o nouă premieră: piesa „Love/Sick”

 

Trupa de teatru Gong îi invită pe iubitorii teatrului la o nouă premieră, spectacolul piesei „Love/Sick”, de John Cariani, care va avea loc la Sala „Nicolae Manolescu Strunga” a Primăriei Municipiului Roman, sâmbătă, 22 februarie, de la 17:30. Intrarea este liberă.

Din distribuţie fac parte: Ștefan Duminică, Andrei Mîrza, Tatiana Andrei, Sandra Smerea, Antonia Croitoru, Diandra bancu, Eliza Atofanei, Costin Maftei și Miruna Bălău. Regia îi aparține lui Vlad Ianuș, asistat de Vlad Pânzaru.

„După întâmplările din «Aproape? Mâine…» mergem de cealaltă parte a lumii lui John Cariani şi ne oprim în SuperCenter unde vom vedea evoluţia altor cupluri. Suntem tineri şi ne place să iubim, chiar dacă nu știm cum să facem asta. Dar nu e doar despre iubire, ci şi despre pierdere… sau mai ales despre ea. Piesa «LOVE/SICK» e una romantică, nicidecum una sentimentală. E o tragedie, o tragedie comică. Una în care personajele cred cu disperare că lucrurile vor merge prost, dar luptă ca naiba pentru a se asigura că nu va fi tocmai aşa”, se arată în prezentarea organizatorilor de pe pagina evenimentului.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0