Prima paginăSocial

Trei zile de restricții de trafic în centru, pentru concertele din cadrul manifestării „România în sărbătoare”

Trei zile de restricții de trafic în centru, pentru concertele din cadrul manifestării „România în sărbătoare”

Dimensiune text

 

 

În acest weekend, în perioada 22-24 iunie, în centrul municipiului Roman se vor organiza mai multe concerte, în cadrul evenimentului „România în sărbătoare”.

În cele trei zile de spectacole, în cadrul evenimentului vor evolua artiști de de muzică populară, pop, dance, rock, după cum urmează: Alex Velea, Matteo, DJ Jungle, Andreea Antonescu, Nick (N&D), Cooperativa Nouă & Vali Crăciunescu, Aurel Moldoveanu, Minodora, Richy B, Radu Ille, Daciana și Suzana, Sânzienele, MC Radu Andrei Tudor. De asemenea, vor mai avea loc întreceri de porturi, tradiții și obiceiuri, vor fi amplasate terase cu specific românesc, suveniruri, produse tradiționale și un parc de distracții pentru toate vârstele. Accesul la evenimente este liber.

În fiecare zi de pe parcursul evenimentelor, între orele 16.00 și 23.00, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Roman Mușat, de la intersecția cu strada Veronica Micle până la intersecția cu strada Dobrogeanu Gherea, scena fiind amplasată la Statuie, tocmai pentru a nu fi nevoie de blocarea totală a circulației pe întreaga perioadă a zilei.

Primăria Roman a alocat din bugetul local, pentru cele trei zile de spectacole, suma de 27.000 lei (TVA inclus) reprezentând cheltuielile privind asigurarea echipamentelor tehnice profesionale, scenă, sunet, lumini, ecrane cu led, lasere și alte efecte speciale.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0