HomeActualitateNeamt

Trei ajutoare pentru prefectul Angheluță

Începând de marţi, 16 decembrie, directorul Cancelariei Prefectului judeţului Neamţ este Mariceza Andrei. Aceasta va coordona activitatea cabinetului, în conformitate cu fişa postului, şi va organiza, la solicitarea prefectului, evenimente menite să informeze opinia publică şi mass-media cu privire la acţiunile prefectului Vlad Angheluţă. Mariceza Andrei îl înlocuieşte pe Iulian Jugan, plecat pe funcţia de consilier pe probleme sociale al lui Constantin Iacoban, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Neamţ.

În locul Maricezei Andrei a fost angajată, pe funcţia de consilier al prefectului, Doiniţa Romaniuc. Unele dintre atribuţiile care îi vor reveni se referă la elaborarea sintezelor mass-media pentru informarea prefectului, actualizarea agendei zilnice a acestuia, primirea şi distribuirea corespondenţei.

Funcţia de secretar al Cancelariei Prefectului este ocupată, în continuare, de Ștefan Florian, care are în responsabilitate verificarea aplicaţiei prin care sunt primite corespondenţele urgente de la Guvern, stabilirea relaţiei cu primăriile, pentru informarea prefectului cu privire la principalele probleme şi aspecte semnalate de către autorităţile publice locale, cât şi asigurarea activităţilor specifice de protocol, în cazul delegaţiilor interne sau externe.

Comentarii

WORDPRESS: 0