Transport de lemne fără documente, într-un camion fără ITP și asigurare, depistat la Ion Creangă

HomeActualitate

Transport de lemne fără documente, într-un camion fără ITP și asigurare, depistat la Ion Creangă

Sâmbătă, 4 decembrie, în jurul orei 8:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un autocamion pe drumul județean 207C, în localitatea Ion Creangă. Conform IPJ Neamț, polițiștii au constatat faptul că bărbatul transporta cantitatea de 6,7 metri cubi material lemnos fără avizul de însoțire.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată, autocamionul avea inspecția tehnică periodică și asigurarea de răspundere civilă auto expirate. Ca măsură complementară, a fost confiscată cantitatea de 6,7 de metri cubi de material lemnos. Totodată, polițiștii au procedat la reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0