Prima paginăActualitateRoman

Tineri supărați pe viață

Dimensiune text

Doi bărbaţi, în vârstă de 30 şi 35 de ani, au renunţat să mai lupte cu problemele vieţii şi au încercat să se sinucidă. Primul dintre ei, un tânăr de 30 de ani, din Roman, a ales joi, 19 martie, să se arunce de pe podul care traversează râul Moldova. El a fost văzut la timp de către trecători, care au chemat imediat Ambulanţa. „Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Neamţ, care a ajuns de urgenţă la faţa locului, a găsit un pacient de sex masculin, la ora 16.04, care a fost diagnosticat cu policontuzii prin cădere în apă şi hipotermie de gradul I. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, cu pierderea cunoştinţei. A fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta şefă a SAJ Neamţ.

Un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Sagna, nu a mai avut norocul să scape cu viaţă după ce a încercat să se sinucidă. Acesta a fost găsit spânzurat joi după-amiază, în jurul orei 17.00. Potrivit medicilor, se afla în stop cardio-respirator de aproximativ 24 de ore, motiv pentru care nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesul.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ANA-MARIA 6 ani

    @SESCU,MUTA-TE MATALE IN MUNTI SAU IN JUNGLA SI ACOLO NU MAI AUZI SI NU MAI VEZI ACESTE TRAGEDII.AUZI LA EA((( MARE TI-E GRADINA DOAMNE SI MULTI P..STI ………