Tineri reținuți pentru lovire, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice

HomeActualitate

Tineri reținuți pentru lovire, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice

 

Duminică, 11 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au  identificat și reținut doi bărbați, de 26, respectiv 29 de ani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit că, în urma unor neînțelegeri mai vechi și a consumului de alcool, între cei doi bărbați și un altul de 39 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia, aceștia ar fi exercitat acte de violență asupra celui în cauză. De asemenea, bărbatul de 26 de ani i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

„Persoanele bănuite de comiterea acestor fapte au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor doi bărbați pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0