Prima paginăActualitate

Tineri din Roman și Icușești, reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

Tineri din Roman și Icușești, reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

Dimensiune text

 

Miercuri, 18 decembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut doi tineri, de 19, respectiv 21 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de complicitate la furt și tâlhărie.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a rezultat că, la data de 9 decembrie, polițiștii au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale din Roman cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta magazinului și, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi sustras o sticlă de băuturi alcoolice, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 130 de lei.

„În urma investigațiilor efectuate, doi tineri de 19, respectiv 21 de ani, din Roman și Icușești, au fost identificați de polițiști și conduși la sediul poliției, pentru audieri. În urma documentării activității infracționale, cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la furt și tâlhărie. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi,  să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0