Prima paginăActualitate

Tineri din Roman și Cotu Vameș, hoți din tiruri, prinși de poliţişti

Tineri din Roman și Cotu Vameș, hoți din tiruri, prinși de poliţişti

Dimensiune text

 

 

Sâmbătă, 30 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au identificat autorii unor infracţiuni de furt, fapte comise în data de 22 iunie şi 15 iunie. Aceştia sunt doi tineri de 16, respectiv 19 ani, din Roman, şi un alt tânăr de 16 ani, din localitatea Cotu Vameş.

Conform IPJ Neamț, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că la data de 22 iunie, cei trei tineri au sustras, fără drept, din cabina unui autotractor staţionat pe strada Transilvaniei, din Roman, un laptop aparţinând unui bărbat, de 30 de ani, din Maramureş.

„În urma materialului probator administrat în cauză, s-a dispus extinderea cercetărilor cu privire la tânărul de 19 ani, din Roman, şi s-a stabilit faptul că la data de 15 iunie 2018 a sustras de pe bordul unui autotractor un telefon aparţinând unui bărbat, de 41 de ani, din Bacău. Bunurile au fost recuperate de poliţişti şi predate persoanelor vătămate, iar cei trei tineri au fost introduşi în arestul IPJ Neamţ pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0