Prima paginăEconomie

Terenurile de pe Artera Roman Vest caută investitori

Terenurile de pe Artera Roman Vest caută investitori

Dimensiune text

 

În 2011, administrația publică locală a propus un proiect îndrăzneț, acela de a transforma Artera Roman Vest într-o zonă industrială. Doar câteva din proiecte au fost și realizate, iar conducerea Primăriei Roman spune că dispune de terenuri pe care să le concesioneze, dacă va exista interes și din partea investitorilor.

Printre afacerile care se anunțau a se dezvolta în acea zonă se numărau o autogară, un service și o spălătorie auto – care sunt realizate, un magazin de piese auto, o unitate de producție din domeniul mecanicii fine sau o hală de carmangerie.

„În continuare sunt foarte multe terenuri libere. Noi încercăm, dacă ați observat, aproape la fiecare procedură de licitație publică mai scoatem loturi de teren în acea zonă, tocmai din dorința de a mișca lucrurile și în acea zonă. Noi sperăm ca, odată cu acea investiție care se realizează în incinta firmei Somaco, acel depozit logistic Profi, acea zonă să se dinamizeze și să prezinte interes pentru investitori. Terenurile nu sunt date. În termen de un an de la adjudecare, dacă nu se începe construcția, se anulează contractul de concesiune. Toate contractele care au depășit un an de zile au fost anulate”, a declarat primarul Lucian Micu.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0