Prima paginăCultural

Teatrul Tineretului din Piatra Neamț vine la Roman, de pe 7 februarie

Teatrul Tineretului din Piatra Neamț vine la Roman, de pe 7 februarie

Dimensiune text

 

 

Primăria municipiului Roman a încheiat un parteneriat cu Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, urmând ca romașcanii să îi poată urmări pe actorii teatrului din Piatra Neamț în cadrul mai multor reprezentații, ce vor avea loc în Sala „Manolescu-Strunga” din cadrul Palatului Administrativ din Roman.

Prima piesă ce va fi prezentată la Roman, joi, 7 februarie, de la ora 18, este „Dar… ce-ați crezut?!”, după Nadejda Ptushkina, un spectacol de Tudor Tăbăcaru, care-i are în distribuție pe actorii: Maria Hibovski, Aida Avieriței, Cristina Mihăilescu și Andrei Merchea Zapatoțki. Piesa, o comedie, a stat la baza unui spectacol care s-a jucat mai mult de zece ani la Teatrul de Arta din Moscova.

„Îmi doresc să dezvoltăm latura cultural-artistică a orașului și să vă pot oferi posibilitatea de a petrece în moduri cât mai frumoase timpul liber. Mă bucur să vă anunț că am încheiat un parteneriat cu Teatrul Tineretului Piatra Neamț, iar pe 7 februarie, de la ora 18.00, în sala Manolescu-Strunga din cadrul Primăriei municipiului Roman, vom găzdui primul spectacol de teatru. Alături de spectacolele oferite de actorii amatori romașcani din Trupa de Teatru «Dan Alecsandrescu» și din Trupa de Teatru «Gong», noul parteneriat va oferi o și mai mare vibrație comunității”, a transmis primarul Lucian Micu.

Pentru piesa de pe 7 februarie, prețul biletelor este de 6 lei pentru elevi, 12 lei pentru studenți și pensionari și de 24 de lei pentru adulți, biletele urmând să fie achiziționate, începând de luni, 14 ianuarie, între orele 08.00 și 16.00, de la camera 64 din cadrul Primăriei Roman (etajul II, intrarea dinspre Tosca).

 

Foto: Teatrul Tineretului

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Alexa 3 ani

    La Piatra Neamt Intrarea la premiera acestei piese de teatru la a fost gratuita fiind sponsorizata de Primaria Piatra Neamt si de ce Primaria Roman nu sponsorizeaza aceast spectacol in premiera la Roman .
    Pentru biserici se gasesc fonduri dar pentru spectacole de cultura nu sant fonduri sau nu intereseaza primaria in a promova astfel de actiuni .Consider ca pensionarii si elevii sa beneficieze de gratuitate.