Prima paginăCultural

Teatrul „Dan Alecsandrescu” din Roman, prezent la Festivalul național de teatru pentru amatori „AM-ACTOR”

Teatrul „Dan Alecsandrescu” din Roman, prezent la Festivalul național de teatru pentru amatori „AM-ACTOR”

Dimensiune text

 

 

Trupa de teatru „Dan Alecsandrescu” din Roman a fost prezentă, în acest sfârșit de săptămână, la Brașov, unde, la Centrul Cultural „Reduta”, s-a desfășurat, în perioada 20 – 22 aprilie, Festivalul național de teatru pentru amatori „AM-ACTOR”, în care au evoluat cele mai bune șapte trupe de teatru de amatori din țară.

Alături de actorii romașcani, cea de-a patra ediție a festivalului a reunit teatre și trupe de teatru din Brașov, Reghin, Lugoj, Mediaş, Caracal şi Medgidia. În anul Centenarului, decizia organizatorilor a fost de a permite intrarea gratuită la toate spectacolele din cadrul festivalului.

„Trupa de teatru «Dan Alecsandrescu» din Roman a prezentat comedia «D’ale carnavalului», de I.L.Caragiale și a încheiat acest festival, cu sala aproape plină. Festivalul «AM-ACTOR» a fost inițiat în scopul susținerii și promovării teatrului pentru amatori din România, ca formă de manifestare artistică, mijloc de formare şi dezvoltare personală, ce poate fi accesat de orice iubitor de frumos și de teatru, indiferent de vârstă”, au transmis reprezentanții Teatrului „Dan Alecsandrescu”.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0