Prima paginăActualitate

Taxi implicat într-un accident cu trei victime, pe strada Cuza Vodă

Taxi implicat într-un accident cu trei victime, pe strada Cuza Vodă

Dimensiune text

 

 

Vineri seara, 31 august, în jurul orei 23, poliţiştii Biroului Rutier Roman au intervenit la un accident soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, produs în municipiul Roman.

Conform IPJ Neamț, în urma primelor cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 32 de ani, din Roman, a condus un autoturism în regim taxi pe strada Oituz, iar la intersecţia cu strada Cuza Vodă nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, tot din Roman, care circula pe strada Cuza Vodă, cu direcţia de mers spre bulevardul Roman Muşat.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doi bărbați, de 28, respectiv 41 de ani, ambii din Roman, pasageri în taximetru, dar şi a conducătorului autoturismului, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducătorii auto au fost testaţi alcooltest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările faţă de conducătorul autoturismului în regim taxi, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi, totodată, i-au reţinut permisul de conducere, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare”, informează IPJ Neamț.

 

Foto: Facebook / Radar Roman Oficial

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Dan 3 ani

    De ridicat licența pe viață. Sa isi caute alta ocupație dacă nu e în stare să respecte semnificația indicatoarelor rutiere . Mai omoară si pe altii…