Tatiana Mihailovici prezintă o nouă expoziție fotografică: „Roman, Oameni și Locuri”

HomeSocial

Tatiana Mihailovici prezintă o nouă expoziție fotografică: „Roman, Oameni și Locuri”

 

 

Ajunsă la maturitatea artistică, romașcana Tatiana Mihailovici organizează, pentru a doua oară în acest an, o expoziție foto, demonstrând astfel că pasiunea este o virtute. După ce, cu prilejul ediției din acest an a Zilelor Municipiului Roman, Tatiana Mihailovici a expus câteva dintre fotografiile personale despre și cu obiective și momente reprezentante pentru oraș, acum îi invită pe iubitorii de artă la o expoziție sub titlul „Roman, Oameni și Locuri”.

Expoziția de fotografie este găzduită la RomanArt Gallery. Vernisajul va avea loc marți, pe 14 august, la ora 17.00, iar lucrările vor putea fi admirate până pe 31 august.

Tatiana Mihailovici este angajată a Primăriei municipiului Roman, unde, printre altele, asigură și imaginile foto și video de la evenimentele administrației publice locale. Înafara serviciului, aceasta deține un cont de Facebook, cu numeroase fotografii personale din călătorii, precum și cu informații despre cele mai importante informații zilnice sau despre locuri apreciate de pe glob.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0