Târgul de bunătăți românești ajunge la Piatra Neamț în acest final de săptămână

HomeTimp liber

Târgul de bunătăți românești ajunge la Piatra Neamț în acest final de săptămână

 

Timp de trei zile, în acest weekend, de vineri, 31 martie, și până duminică, 2 aprilie, va avea loc primul „Târg de bunătăți românești” din orașul Piatra Neamț. Târgul va fi organizat parcarea magazinului Kaufland din strada Obor nr. 2A și va fi deschis pentru vizitare în intervalul orar 9:00 – 18:00, în fiecare zi a acestui sfârșit de săptămână.

În cele 15 căsuțe de poveste în care va fi amenajat târgul, nemțenii vor putea degusta și achiziționa o gamă variată de produse tradiționale, cu specific regional. Vizitatorii se vor putea bucura de: pește afumat în cetină de brad, lactate proaspete, preparate savuroase din carne, zacuscă, dulciuri de casă, dulciuri fără zahăr, dulcețuri de casă, gemuri, șerbet, kürtös kalács, ouă pictate, icoane pictate pe sticlă, costume populare din Bucovina, sculpturi din lemn, curele și genți de piele lucrate manual, obiecte rustice populare și de artizanat

„Evenimentul face parte din seria de târguri organizate la nivel național de Kaufland cu scopul de a sprijini producătorii români, oferindu-le în mod gratuit spațiu de vânzare și logistică, pentru a-și putea aduce produsele și mai aproape de români”, informează un comunicat de presă al organizatorilor.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0