Prima paginăCultural

Tânără solistă din Roman, câștigătoare a Festivalului național de interpretare „Flori de Mai”

Tânără solistă din Roman, câștigătoare a Festivalului național de interpretare „Flori de Mai”

Dimensiune text

 

 

O tânără solistă din Roman este câștigătoarea trofeului Festivalului-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești „Flori de Mai”, desfășurat la Călărași, în perioada 23 – 27 mai.

Ajuns la cea de-a 30-a ediție, festivalul-concurs organizat de Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, manifestare cu tradiţie în peisajul musical naţional, dorește să promoveze, prin intermediul concurenţilor, muzica uşoară românească, iar concurenții interpretează exclusiv piese ale compozitorilor români.

Trofeul festivalului din acest an a ajuns în județul Neamț, prin prestația artistei Ana Maria Roșu, în vârstă de 22 de ani, originară din Roman, fostă concurentă a emisiunii „Vocea României” de la ProTV, în urmă cu doi ani.

„Cântăreața și-a început cariera la 12 ani, prima sa apariție pe scenă fiind într-un spectacol organizat de zilele orașului, pe vremea când locuia în Germania alături de familia ei. Au urmat participări de succes la festivaluri internaționale și naționale, dintre care amintim Festivalul Internațional de Muzică «George Grigoriu», Festivalul Internațional «Dan Spătaru» și Festivalul Național de Muzică «Vasile Veselovski». În prezent este solista trupei The M’s, un duo muzical axat pe cover-uri și evenimente reușite. Totodată, Ana Maria este studentă la Universitatea Națională de Muzică din București”, este prezentarea Anei Maria pe site-ul MuzicaPentruEvenimente.ro.

 

 

 

Foto: facebook / Consiliul Județean Călărași

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0