Tânăr reținut pentru trafic de droguri

HomeActualitate

Tânăr reținut pentru trafic de droguri

 

 

Miercuri, 27 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Neamţ, sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), au descoperit și confiscat, de la un tânăr de 24 de ani, din Piatra Neamț, droguri de risc și mare risc. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma percheziției efectuate la domiciliul bărbatului, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, peste 1.300 de comprimate de culoare verde, 500 de grame de substanță cu aspect de rezină de cannabis, 50 de grame de substanță cu aspect de cannabis, 100 de grame de substanță susceptibil a avea efecte psihoactive și 10 grame de substanță activă pentru prepararea substanțelor psihoactive. De asemenea, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, un cântar electronic și două telefoane mobile.

„Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul și-ar fi procurat drogurile dintr-o țară membră a Uniunii Europene și le-ar fi introdus în țară, atât pentru consum propriu, cât și pentru comercializarea către diferite persoane din localitate. Tânărul a fost condus la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Neamţ, în vederea audierii. Față de acesta, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, introducere în țară de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibil a avea efecte psihoactive”, informează un comunicat al Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, în activități fiind angrenați și poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și jandarmi din Neamţ.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0