Tânăr reținut de polițiștii din Săbăoani, după ce a fost prins de două ori în aceeași zi conducând fără permis

HomeActualitate

Tânăr reținut de polițiștii din Săbăoani, după ce a fost prins de două ori în aceeași zi conducând fără permis

Miercuri, 16 august, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Orizontului, în localitatea Săbăoani, au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Iași, fără a avea asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere, fapt pentru care a fost sancționat contravențional conform HG 1391 din 2006, informează IPJ Neamț.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că tânărul în cauză ar fi deținut permis de conducere, pentru categoria B, emis de autoritățile spaniole, acesta fiindu-i reținut la data de 3 octombrie 2020, ca urmare a săvârșirii mai multor abateri pe teritoriul Spaniei. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și participație improprie la fals intelectual”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

La aceeași dată, în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat din nou persoana în cauză, conducând un autoturism, în localitatea Cordun. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, față de tânărul de 28 de ani fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere şi Arest preventiv din cadrul IPJ Suceava.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0