Tânăr reținut de polițiști, pentru furtul unei sume de bani dintr-o biserică din Roman

HomeActualitate

Tânăr reținut de polițiști, pentru furtul unei sume de bani dintr-o biserică din Roman

Marți, 2 august, în urma activităților de cercetare efectuate într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au reținut o persoană bănuită de comiterea faptei.

Conform IPJ Neamț, investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 29 spre 30 iulie 2022, un tânăr de 26 de ani, din Roman, ar fi pătruns în incinta unui lăcaș de cult din Roman, de unde ar fi sustras o sumă de bani. Tânărul ar fi pătruns în Biserica Romano-Catolică „Sfânta Tereza” din Roman, de unde ar fi sustras 300 de lei din cutia de donații.

„Tânărul în cauză a fost condus la sediul Poliției, pentru audieri, iar în urma documentării activității infracționale, a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Biserica „Sfânta Tereza” din Roman a fost ținta hoților și în cursul anului trecut, atunci când, în luna mai, un bărbat din județul Maramureș a fost reținut de Poliție după ce a fost prins în flagrant încercând să dea o spargere la casa parohială a lăcașului de cult.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0