Prima paginăActualitateRoman

Tânăr decedat, intoxicat cu substanțe necunoscute

Dimensiune text

Un tânăr de 25 de ani, din Roman, a decedat, iar un altul să află în comă la spital. Cei doi au ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă  Roman joi seara, fiind aduşi de urgenţă, ambii fiind inconştienţi.

„În seara zilei de joi, 12 noiembrie, a fost solicitat echipajul SMURD cu medic, la o locuinţă din Roman. În acea locuinţă s-au găsit doi tineri. Unul, de 25 de ani, era în stop cardio-respirator. S-a început resuscitarea de la locuinţa respectivului, s-a ajuns în Centrul de Primiri Urgenţe (CPU), s-a continuat cu resuscitarea, a fost trimis pe secţia de Terapie Intensivă, au avut loc încă trei resuscitări în cadrul secţiei, dar, din nefericire, pacientul a decedat în timpul nopţii. Celălalt pacient, care a fost găsit în comă, a fost adus în CPU, a fost resuscitat cu succes, acum se află în secţia ATI, în comă superficială, cu şanse mari de a-şi reveni”, a declarat medicul Oana Onu, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman.

Cadrele medicale au anunţat Poliţia, iar oamenii legii au început cercetările. „Vorbim despre o intoxicaţie cu substanţe necunoscute. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu ce s-au intoxicat cei doi şi care a fost, exact, cauza morţii tânărului de 25 de ani”, a precizat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Anchetatorii nu pot spune dacă a fost vorba despre droguri sau nu, dar nu exclud, la acest moment, nicio variantă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0