HomeActualitateRoman

Sute de romașcani nu au apă din cauza unui dop

Angajații ApaServ au început intervenția fără a avea toate cele necesare lucrării.

Toate apartamentele din blocul nr. 2 de pe strada Sucedava au rămas fără apă din cauză că reprezentanții companiei ApaServ au început să lucreze fără a deține toate piesele necesare. În cursul zilei de joi, în cartierul Favorit a fost o întrerupere programată a apei potabile, pentru branșarea unor conducte la rețeaua nouă de apă. Întreruperea era programată, joi, în intervalul orar 8.00 – 16.00, dar situația s-a dovedit a fi cu totul alta pentru locuitorii din blocul nr. 2, când, vineri dimineață, aceștia au constatat că la robinet nu curge nicio picătură de apă.

”Nu avem apă nici acum, la o zi de la intervenție, iar cei de la ApaServ ne-au spus că le lipsește o piesă care trebuie comandată și că ar putea dura până săptămâna viitoare”, a reclamat un cititor al Ziarului de Roman.

Problema a fost confirmată și de șeful Regionalei Est a companiei ApaServ. ”Acolo am făcut noi un branșament pe coloana nouă și piesa respectivă ajunge azi, până-n prânz, și intervenim azi pentru a rezolva. Noi, când am făcut programarea pentru intervenții, nu am știut că lipsește piesa respectivă. Acolo este un capăt de coloană, rămas de la investiția inițială, și nu a fost pus dopul de capăt, a fost închis din vană”, a afirmat inginerul Cristian Buzdugan, șeful ApaServ, Regionala Est.

Acesta a precizat că, în cel mult o oră de la momentul în care vor avea și piesa lipsă, furnizarea apei va putea fi reluată fără probleme.

Comentarii

WORDPRESS: 0