Prima paginăActualitateNeamt

Sute de poliţişti veghează pentru sărbători liniştite

Dimensiune text

De sărbători, peste 458 de poliţişti nemţeni vor fi la datorie pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, precum şi pentru menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier. De asemenea, pentru perioada care urmează, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Neamţ a luat măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică. Pe raza judeţului se vor desfăşura 19 activităţi cultural artistice, iar poliţiştii au misiunea de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de prevenire şi combatere a furturilor, vagabondajului, cerşetoriei, a comerţului ilegal, de asigurare a fluenţei circulaţiei pe traseele către munte, precum şi de a acţiona pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.

„Peste 458 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale şi artistice Din totalul poliţiştilor aflaţi în misiune, 321 sunt de la structurile de ordine publică, 101 de la rutieră şi 36 de la alte formaţiuni. Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ vă adresează cele mai calde urări de sănătate, fericire şi realizări depline dumneavoastră şi celor dragi”, a  tramsmis comisarul şef Paul Tablan, inspectorul şef al IPJ Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Romascanul fara drepturi 7 ani

    Ce sarbatori linistite mai au si cei de pe Toma Stelian , Tudor V. , M.Closca cu tiganii din zona si cei care vin dinspre Pacii , vai de capul lor. Politistii cunosc situatia ,dar superiorii de la judet nu ii asculta problemele iar Primaria cunoaste problema dar da din umeri.
    Daca s-ar scrie cateva articole , ar exista posibilitatea ca situatia sa se mai schimbe.