Prima paginăSocial

[VIDEO] Sute de mașini și motociclete au trecut prin Roman, în marș pentru autostrăzile Moldovei

[VIDEO] Sute de mașini și motociclete au trecut prin Roman, în marș pentru autostrăzile Moldovei

Dimensiune text

 

 

Sâmbătă dimineață, 19 mai, sute de camioane, mașini și motociclete au tranzitat zona municipiului Roman, în marșul de protest organizat de grupurile civice „Împreună pentru A8” și „Moldova vrea autostradă”.  Demersul vine împotriva deciziilor de la nivel național de a tot amâna realizarea autostrăzilor ce leagă Moldova de vestul sau sudul țării.

În zona Romanului, coloana de tiruri, mașini și motociclete care a plecat de la Iași s-a întâlnit cu cele venind de la Suceava, Tîrgu Neamț și Piatra Neamț, plecând apoi spre Bacău. Alături de vehiculele de pe E85 a fost și un avion ușor care a survolat zona, purtând un mesaj al protestatarilor.

În Roman, coloana a intrat pe strada Ștefan cel Mare, urmând traseul Arterei ocolitoare vestice până la sensul giratoriu de la Favorit. Circulația în zonă fost îngreunată în cursul dimineții. Sosirea în Capitală a fost aproximată de organizatori pentru ora 17.00, iar la intrarea în oraș se va face joncțiunea cu grupurile de susținători din București, punctul final al traseului urmând a fi, cel mai probabil, Piața Victoriei, respectiv sediul Guvernului.

Pe paginile grupurilor de susținere „Împreună pentru A8” și „Moldova vrea autostradă” sunt postate imagini în direct de la marș și numeroase clipuri ale participanților.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0